The Levee at Maitland

The Levee at Maitland

Client: Maitland Council

The Levee in Maitland was one of the first shared-use zone precincts of its kind.

An area in decline that was quickly losing retailers to nearby Newcastle, the revamp completely reactivated the town. The overhaul was responsible for a dramatic increase in patronage and visitors, subsequently seeing store occupancy levels increase for the first time in decades.

The space was transformed into a WIFI connected shared zone, boasting easy flexibility to be converted for weekend markets and events. Bespoke street and façade lighting also highlights the historical buildings that line the main street.

Like what you see? Chat to us about your next project.

We’d love to start discussing what you have planned.
Click the link below and give us a brief overview – someone from our team will be in touch!