Pennant Hills Public School Sandstone Retaining Wall

Pennant Hills Public School

Client: Pennant Hills Public School & NSW Department of Education

This new boundary retaining wall at Pennant Hills Public School designed by Urban Landscape Projects has completely transformed the space. Completed for the NSW Department of Education, the area that was clearly visible from the road now boasts vast improvement for the school both in terms of safety and street appeal. 

This project posed a number of challenges, namely the management of the many levels and the protection of existing services and trees. All exisiting fencing was demolished, and minor earthworks completed to manage the multiple levels. What you can’t see is the drainage system our team installed, which is now fully connected to the street kerb. Mulch was spread, and all turf relaid on disturbed areas.
Pennant Hills Public School Front Badge
Pennant Hills Public School transformed space
Pennant Hills Public School Wall Detail
Pennant Hills Public School view from street

Like what you see? Chat to us about your next project.

We’d love to start discussing what you have planned.
Click the link below and give us a brief overview – someone from our team will be in touch!